Spring til indhold

Lokale frivilligjobs

Leder du efter et lokalt frivilligjob eller leder du efter en frivillig til et lokalt frivilligjob, så er det her, du skal kigge

Du kan være frivillig på mange forskellige måder - og mange forskellige steder. Det kan være i én af de mange foreninger i Holbæk Kommune, hvor du for eksempel kan hjælpe socialt udsatte. Det kan også være i én af kommunens institutioner, hvor du for eksempel kan give børn og unge en hjælpende hånd. Det kunne også være i en idrætsforening eller en spejdertrup. Hvad du har lyst til at lave, er op til dig.

FrivilligCenter Holbæk hjælper dig gerne med inspiration og vejledning.

Nedenfor kan du finde aktuelle jobopslag for Holbæk Kommune fra Frivilligjob.dk, der er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde.

Hvis du savner en frivillig, kan du oprette et jobopslag gennem Frivilligjob.dk. Læs mere om fremgangsmåden på Frivilligjob.dk. Hvis du i annonceteksten angiver Holbæk Kommune, så vil annoncen automatisk blive vist på listen over lokale frivilligjobs.

Kommunale institutioner kan også oprette annoncer, hvis de følger Frivilligjob.dk's retningslinjer for kommunale/offentlige institutioner og initiativer.

 

Find et lokalt frivilligjob på Frivilligjob.dk

 

 Feedback

Sidst opdateret

16.04.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyk Augustesen